Onlangs heeft de Gelderlander een artikel gepubliceerd met als kop “Hoeveel Nuon-geld ging er naar mijn stad”. Uit dit artikel blijkt dat Arnhem de afgelopen jaren het meeste geld heeft ontvangen. De stadsregio Arnhem – Nijmegen heeft meer dan 2 keer zoveel geld ontvangen als de Stedendriehoek en bijna drie keer zoveel als Rivierenland.

Daarom vind ik dat er vanuit de provincie meer aandacht moet zijn voor andere regio’s. Want Gelderland is meer dan Arnhem – Nijmegen. Als we dit willen veranderen dan kan dat alleen als er genoeg volksvertegenwoordigers uit de rest van Gelderland  in de Staten vertegenwoordigd zijn. Belangrijke reden om om te stemmen op een lokale kandidaat.

Lees hier het artikel dat omroep Gelderland heeft gepubliceerd.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ben je geinteresseerd in mijn blog en wil je op de hoogte blijven van mijn (politieke) activiteiten en opvattingen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. 

Hartelijk dank voor je inschrijving. Vanaf nu houdt ik je op de hoogte.