Campagne voeren stopt nooit

24 januari 2015Op zaterdagochtend 24 januari zijn we begonnen met de voorbereidingen van de VVD-campagne “de VVD houdt koers” in Gelderland. Onder leiding van Jan Markink, de lijsttrekker, is gekozen voor de slogan “VVD houdt koers”. Ofwel doorgaan met het uitvoeren van ons partijprogramma dat gericht is op de verbetering van de Gelderse economie, een nog betere infrastructuur, een efficiënte en kleinere overheid en zo weinig mogelijk overheidsbemoeienis.

Door regelmatig te vertellen waar ik mee bezig ben via deze site, facebook en twitter is houd ik de kiezers op de hoogte. Dat zie ik als mijn verantwoordelijkheid. Een voortdurende campagne zou je kunnen zeggen. Daarom probeer ik meer inzicht te geven in het reilen en zeilen van de provincie. Voor de meeste mensen toch de “ver van mijn bed show”. En bij vragen, commentaar of andere opmerkingen kunt u mij via deze site altijd bereiken.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ben je geinteresseerd in mijn blog en wil je op de hoogte blijven van mijn (politieke) activiteiten en opvattingen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. 

Hartelijk dank voor je inschrijving. Vanaf nu houdt ik je op de hoogte.