Ruimte en vrijheid

Onlangs  is, tijdens de Algemene Leden Vergadering van de VVD, Jan Markink gekozen als lijsttrekker voor de komende verkiezingen. Inmiddels is ook het verkiezingsprogramma vastgesteld.

Dit is een echt liberaal programma geworden waarin ruimte en vrijheid, een sterke Gelderse economie, goede en effectieve infrastructuur, een veilige leefomgeving en focus op kerntaken belangrijke punten zijn. Wilt u het hele verkiezingsprogramma lezen? Klik dan hieronder op: VVD_Verkiezingsprogramma_t.b.v._Provinciale_Statenverkiezingen_2015

 

 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ben je geinteresseerd in mijn blog en wil je op de hoogte blijven van mijn (politieke) activiteiten en opvattingen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. 

Hartelijk dank voor je inschrijving. Vanaf nu houdt ik je op de hoogte.