Op maandag 2 februari is de lijst voor de verkiezingen van de Provinciale Staten definitief vastgesteld. De paspoorten en de verklaringen zijn gecontroleerd en goedgekeurd. Met andere woorden, laat de verkiezingen maar komen, wij zijn klaar voor 18 maart!

Mocht u op mij willen stemmen (wat ik zeer zou waarderen), ik sta op lijst 1 (VVD), nummer 11. En als dan toch in het stemhokje bent dan zou het geweldig zijn als u ook op nummer 8 van het Waterschap Rijn en IJssel stemt, daarachter staat mijn naam. Het is maar een suggestie. Wilt u graag dat de VVD overal goed vertegenwoordigd is dan kunt u op 18 maart 2 keer VVD stemmen.

Er staan overigens genoeg andere goede kandidaten op onze lijst, dus er valt wat te kiezen. Stemt u niet op mij, kijk dan eens op de VVD Campagne website. Daar kunt u lezen wie de andere kandidaten zijn en waarom zij zich beschikbaar stellen. Naast informatie over de kandidaten kunt informatie vinden over de campagne-activiteiten die worden georganiseerd.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ben je geinteresseerd in mijn blog en wil je op de hoogte blijven van mijn (politieke) activiteiten en opvattingen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. 

Hartelijk dank voor je inschrijving. Vanaf nu houdt ik je op de hoogte.