Op woensdag 14 mei vindt de vergadering van de commissie AFW plaats in het Huis der Provincie in Arnhem. Deze vergadering begint om 17.30 en duurt tot 21.00 uur.


Voorstellen die onder andere worden behandeld zijn de beleidsrekening Provincie Gelderland van 2013,  de zienswijzen herstructurering Bommelerwaard en de jaarrekeningen en begrotingen van de Regionale Uitvoerings Diensten (De Vallei, Rivierenland, de Noord Veluwe, Nijmegen, Arnhem, de Achterhoek en Veluwe IJssel). Voor de volledige agenda en bijbehorende stukken klik hierDe vergadering is openbaar dus iedereen is welkom. 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ben je geinteresseerd in mijn blog en wil je op de hoogte blijven van mijn (politieke) activiteiten en opvattingen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. 

Hartelijk dank voor je inschrijving. Vanaf nu houdt ik je op de hoogte.