“De tweede klas is niets voor onze mensen”. Mijn verbazing was groot toen ik deze uitspraak van fractievoorzitter Hans de Haan in de krant las. Niet in de laatste plaats omdat ik één van de weinige VVD-fractieleden ben, zo niet de enige, die gebruik maakt van het Openbaar Vervoer voor mijn werk als Statenlid. U begrijpt, ik voelde me aangesproken.

Wat mij betreft is er niks mis met de tweede klas. Al jaren lang reis ik tweede klas, zowel zakelijk als privé. Daarom wil ik via dit artikel laten weten dat ik mij van de uitspraak van onze fractievoorzitter distantieer. Vandaag heb ik nog met de trein gereisd.  In de tweede klas, dat is goed genoeg voor mij!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ben je geinteresseerd in mijn blog en wil je op de hoogte blijven van mijn (politieke) activiteiten en opvattingen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. 

Hartelijk dank voor je inschrijving. Vanaf nu houdt ik je op de hoogte.