25 november 2014 – Op 18 maart 2015 vinden zowel de verkiezingen van Provinciale Staten van Gelderland als de verkiezingen voor de Waterschappen plaats. Gisteren hebben de VVDleden de definitieve kandidatenlijsten vastgesteld. Op beide lijsten is mijn naam te vinden. Het is dus mogelijk om twee keer op mij te stemmen op 18 maart. Eén keer voor de Provinciale Staten van Gelderland en één keer voor het Waterschap Rijn en IJssel.

Het gevolg hiervan is dat vanaf nu op mijn site ook informatie te vinden is over de activiteiten van de VVD bij het Waterschap Rijn en IJssel. Mensen die meer willen weten of vragen hebben kunnen mij altijd een berichtje sturen.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ben je geinteresseerd in mijn blog en wil je op de hoogte blijven van mijn (politieke) activiteiten en opvattingen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. 

Hartelijk dank voor je inschrijving. Vanaf nu houdt ik je op de hoogte.