Tijdens de laatste vergadering van Provinciale Staten is besloten om (éénmalig) subsidie te verlenen aan solarpark De Kwekerij in Hengelo Gelderland (gemeente Bronckhorst). Een zonnepark dat als een recreatief ontwerp wordt aangelegd waardoor natuur en duurzaamheid samengaan. 

Dit soort initiatieven zijn een schoolvoorbeeld van hoe het kan. Er zijn vrijwel geen bezwaren ingediend tegen de plannen. In plaats van de 200 woningen die eerst zouden worden gebouwd  komen er nu nog maar 50. In het park wordt zonne-energie opgewekt en tegelijkertijd kan er gewandeld en gerecreëerd worden. Een mooi particulier initiatief waar iedereen iets aan heeft. Solarpark de Kwekerij slaat twee vliegen in één klap!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ben je geinteresseerd in mijn blog en wil je op de hoogte blijven van mijn (politieke) activiteiten en opvattingen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. 

Hartelijk dank voor je inschrijving. Vanaf nu houdt ik je op de hoogte.