20140205-200141.jpg

Een aantal dagen geleden heb ik geschreven dat het mij verstandig leek om nog geen besluit te nemen over de Provinciale bijdrage van 11.2 miljoen euro aan de gemeente Arnhem voor Rijnboog. Dit omdat de verkiezingen volgende maand plaatsvinden en het politieke speelveld kan veranderen.

Uitgesteld
Vanavond is tijdens de commissievergadering door het CDA voorgesteld dit voorstel niet te behandelen. Dat voorstel heb ik gesteund samen met een groot aantal andere partijen met als gevolg dat het van de agenda is afgehaald.

Als de gemeenteraad van Arnhem na de verkiezingen nog steeds enthousiast is over de plannen zullen wij ons over de plannen buigen.

Wordt vervolgd…

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ben je geinteresseerd in mijn blog en wil je op de hoogte blijven van mijn (politieke) activiteiten en opvattingen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. 

Hartelijk dank voor je inschrijving. Vanaf nu houdt ik je op de hoogte.