Op donderdag 15 maart organiseert de VVD in Zutphen de netwerkbijeenkomst ‘De kracht van Oost-Nederland’. Het oosten van Nederland doet het economisch gezien beter dan gemiddeld. Het aantal bedrijven in de regio groeit gestaag en de banengroei neemt sneller toe dan in de rest van Nederland. Dit blijkt uit het onderzoek ‘De kracht van Oost-Nederland’ (2016) waarvan prof.dr. Oedzge Atzema projectleider is geweest. Belangrijk voor de toekomst van onze regio.

We hebben Oedzge Atzema bereid gevonden te spreken over de economische trends en de kansen daarvan voor de regio Stedendriehoek en de Achterhoek. Daarnaast vertelt Rogier de Haan, Incubatormanager van het Cleantech Center in Zutphen over de kansen voor starters in Cleantech. Ook presenteert hij het Startup Accelerator Programma van het Cleantech Center.

Tenslotte gaan verschillende lijsttrekkers uit de regio (Zutphen, Bronckhorst, Lochem, Voorst en Doesburg) met elkaar en het publiek in gesprek. Wat verwachten ondernemers van De Kracht van Oost, en wat moet de overheid doen om dat waar te maken? Tenslotte gaat het om de groei en nieuwe werkgelegenheid. Ter afsluiting is er een netwerkborrel georganiseerd waar onderling ideeën kunnen worden uitgewisseld.

Voor wie: ondernemers en andere geïnteresseerden
Datum: donderdag 15 maart
Tijd: van 16:00 tot 18:00 uur
Lokatie: De Broodfabriek van Pakhuis Noorderhaven in Zutphen.
Aanmelden via www.cleantechcenter.nl/evenementen
Er zijn geen kosten aan verbonden
Meer informatie over “De kracht van Oost” https://www.gelderland.nl/krachtvanoost

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ben je geinteresseerd in mijn blog en wil je op de hoogte blijven van mijn (politieke) activiteiten en opvattingen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. 

Hartelijk dank voor je inschrijving. Vanaf nu houdt ik je op de hoogte.