Vanaf 18.00 uur vanavond vindt alweer de laatste vergadering (in deze regeringsperiode) van Provinciale Staten van Gelderland plaats. Deze is live te volgen. Daarna wordt er, in ieder geval tot 18 maart, niet meer vergaderd. Dat betekent dat ik me volledig bezig kan gaan houden met de verkiezingen. Ik hoop natuurlijk voldoende stemmen te krijgen voor een volgende periode. Lukt dat niet, dan is dit ook mijn laatste vergadering.  

Wil je graag weten hoe zo’n vergadering verloopt of worden er onderwerpen behandeld die je wilt volgen?
Klik dan op onderstaande knop.

Statenvergadering Live

De vergaderstukken zijn hier te vinden.

Je kan ook het blog volgen:

Statenvergadering Blog

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ben je geinteresseerd in mijn blog en wil je op de hoogte blijven van mijn (politieke) activiteiten en opvattingen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. 

Hartelijk dank voor je inschrijving. Vanaf nu houdt ik je op de hoogte.