“Ik hou van Gelderland!” is de titel van het Groot Gelders Verkiezingsdebat dat 3 maart in Arnhem gehouden wordt. Zutphen is, naast een aantal andere Gelderse gemeenten, een van de deelnemende partijen.

Het thema samenwerken staat centraal.  Er wordt vooral gekeken naar waar er samen investeringen gedaan kunnen worden. De Stads- en Regiocontracten zijn hier een voorbeeld van. Onlangs (25 februari)  is vanuit dit programma aan Zutphen een bedrag van 2.8 miljoen euro voor het cultuurcluster toegekend.

Het debat begint om 20.00 uur in Rozet aan de Kortestraat 16 in Arnhem.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ben je geinteresseerd in mijn blog en wil je op de hoogte blijven van mijn (politieke) activiteiten en opvattingen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. 

Hartelijk dank voor je inschrijving. Vanaf nu houdt ik je op de hoogte.