Invloed provincie reikt verder dan je denkt

Op woensdag 18 maart gaan de stembussen weer open. Ik hoop van harte dat er veel mensen gaan stemmen. Bij de laatste verkiezingen van Provinciale Staten hebben er plusminus 900.000 mensen gestemd. Dat was ongeveer 55% van het aantal stemgerechtigden. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als we dit jaar de 70% halen.

Voor veel mensen is de provincie de “ver van mijn bed show”. Daarom heeft de provincie de Gelderse verkiezingskrant gemaakt. Als je deze krant leest ontdek je hoe ver de invloed van de provincie reikt. Daar wil je toch invloed op hebben? Goede reden om te gaan stemmen en een vakje rood te kleuren!

Ga naar de Verkiezingskrant van Gelderland.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ben je geinteresseerd in mijn blog en wil je op de hoogte blijven van mijn (politieke) activiteiten en opvattingen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. 

Hartelijk dank voor je inschrijving. Vanaf nu houdt ik je op de hoogte.