Meer Achterhoek en Stedendriehoek

Nog één maand en dan is het 18 maart. Dan vinden zowel de verkiezingen van de Provinciale Staten als van de Waterschappen plaats. Voor de provincie ben ik nummer 11 op de lijst en het is opvallend hoeveel kandidaten er uit Arnhem en Nijmegen komen.

Maar er is meer dan Arnhem en Nijmegen. Heel Gelderland moet vertegenwoordigd zijn in de Staten. Het is hoog tijd dat ons gebied hoger op de agenda van de provincie Gelderland komt. Dus stem op een Zutphense kandidaat, voor meer Stedendriehoek en meer Achterhoek.

Tenslotte
Natuurlijk moet ik het algemeen belang van Gelderland dienen dus ook Arnhem en Nijmegen. Dat heb ik de afgelopen jaren gedaan en zal dat de komende jaren ook blijven doen. Maar de Achterhoek en Stedendriehoek moeten ook gehoord worden. En dat kan niet zonder vertegenwoordigers uit deze gebieden.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ben je geinteresseerd in mijn blog en wil je op de hoogte blijven van mijn (politieke) activiteiten en opvattingen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. 

Hartelijk dank voor je inschrijving. Vanaf nu houdt ik je op de hoogte.