Mijn felicitaties gaan uit naar de winnaar van de Nationale Business Succes Award, editie 2014. Dit is bekend gemaakt door juryvoorzitter Steven van Eijck, tijdens de opname van de Finale Award Show voor RTL7. FreshLightAgri uit Apeldoorn ontving de overall Finale Award, nadat het bedrijf eerder op de avond al de innovatie-Award had ontvangen.

Dit is goed nieuws voor de provincie Gelderland. Wij mogen blij zijn met dit soort innovatieve bedrijven. Deze zetten Nederland op de kaart en zorgen voor extra werkgelegenheid. De pluimveesector is een belangrijke economische factor in Nederland en die moeten we blijven koesteren. Dit soort innovatieve concepten zorgen ervoor dat de agrarische sector, binnen alle regels die we in Nederland hebben, het vol kan houden.

* FreshLightAgri richt zich op de voor de Nederlands economie zeer relevante pluimveesector. Met een innovatief Ionisatie-systeem weet FreshLightAgri de meest optimale luchtkwaliteit in de stal te brengen.

bron: ANP

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ben je geinteresseerd in mijn blog en wil je op de hoogte blijven van mijn (politieke) activiteiten en opvattingen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. 

Hartelijk dank voor je inschrijving. Vanaf nu houdt ik je op de hoogte.