Op maandag 20 april is bekend gemaakt dat de onderhandelingen zijn afgerond. Uitkomst hiervan is dat de VVD, het CDA, D66 en de PvdA samen verdergaan. Dat is een goed bericht. Voor de provincie Gelderland omdat het ingezette beleid van de afgelopen jaren kan worden voortgezet en voor mij (en mijn kiezers) omdat ik weer in de Provinciale Staten van Gelderland plaats mag nemen. 

Portefeuilleverdeling
Na een maand “vakantie” heb ik gisteren de “eerste” fractievergadering bijgewoond. In deze vergadering is de portefeuilleverdeling aan de orde geweest. Vanaf nu ga ik me bezighouden met economie, energie en milieu. Dit zijn onderwerpen waar de provincie veel mee te maken heeft en waarvoor in het nieuwe coalitie-accoord veel aandacht is.

Economie
Werkgelegenheid en economie hebben mijn voortdurende aandacht. Niet in de laatste plaats omdat ik, als voormalig ondernemer, weet met welke dilemma’s ondernemers te maken hebben. Ook in relatie met de overheid.  Voor mij is er de komende tijd dus veel werk aan de winkel. Want de economie kan meer VVD gebruiken.

Activiteiten
Het is rustig geweest op mijn site maar vanaf 29 april (installatie) zal ik mijn stemmers en andere geïnteresseerden op de hoogte houden van mijn activiteiten. Zoals ik dat de afgelopen vier jaren heb gedaan. Voor commentaar of vragen ben ik altijd bereikbaar. Mijn gegevens zijn te vinden de contactinformatie op deze site.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ben je geinteresseerd in mijn blog en wil je op de hoogte blijven van mijn (politieke) activiteiten en opvattingen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. 

Hartelijk dank voor je inschrijving. Vanaf nu houdt ik je op de hoogte.