De verkiezingen voor Europa staan voor de deur. Veel mensen zien dit als de “ver van mijn bed” show. Maar dat is allerminst het geval. Europa wordt steeds belangrijker en krijgt meer en meer invloed. Het gaat dus ergens over. Allemaal belangrijke redenen om op 22 mei wél te gaan stemmen.  In ieder geval ga ik dat doen.

Stemmen, op wie?
Er zijn een aantal bekende en minder bekende namen op de lijst te vinden. Zo staat Van Baalen op nummer 1 voor de liberalen en op de tweede plaats staat Cora van Nieuwenhuizen. Maar er staat ook een Gelderse kandidaat op de lijst. Dat is Roel Bouman uit Wiechen (nr. 18) die zelfs aandacht aan Zutphen heeft besteed op zijn site. Er zijn dus voldoende capabele mensen waarop gestemd kan worden.

Stemmen mag overal in Nederland
Ik zou iedereen op willen roepen om te gaan stemmen op 22 mei. Immers, niet stemmen geeft geen recht van spreken. Stemmen mag overal zolang het maar in Nederland is. Vergeet niet een stempas en een (geldig) legitimatiebewijs mee te nemen.

* klik op de naam van de kandidaten in dit artikel en lees meer
* Meer informatie over de Europese verkiezingen is te vinden op deze site.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ben je geinteresseerd in mijn blog en wil je op de hoogte blijven van mijn (politieke) activiteiten en opvattingen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. 

Hartelijk dank voor je inschrijving. Vanaf nu houdt ik je op de hoogte.