Op 26 mei vonden de verkiezingen voor de Eerste Kamer plaats. Als lid van de Provinciale Staten van Gelderland mocht ik ook stemmen.

In Gelderland is alles goed verlopen en zijn er gelukkig geen rare fouten gemaakt. Alle stemmen zijn uitgebracht en geldig gevonden. Jammergenoeg heeft geen lid van een andere partij op de VVD gestemd. Maar dat zat er natuurlijk ook niet echt in. Zelf heb ik op de VVD gestemd en zijn de Eerste Kamer verkiezingen weer voorbij. Het beleid in Den Haag begint langzamerhand vruchten af te werpen en daarom wil ik graag dat het kabinet haar karwei af kan maken.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ben je geinteresseerd in mijn blog en wil je op de hoogte blijven van mijn (politieke) activiteiten en opvattingen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. 

Hartelijk dank voor je inschrijving. Vanaf nu houdt ik je op de hoogte.