Op dit moment zit ik in de trein van Zwolle naar Zutphen. Lang genoeg om een nieuw artikel voor mijn website te schrijven.

De komende tijd met de verkiezingen in aantocht wordt spannend. Niet in de laatste plaats vanwege mijn plek op de lijst. Ik hoop weer in de Provinciale Staten van Gelderland gekozen te worden. Tegelijkertijd realiseer ik mij heel goed dat dit, gezien de politieke ontwikkelingen, niet vanzelfsprekend is. Zeker niet als je op de elfde plaats staat. Maar niets is grilliger dan de politiek. Zo zit je erin, zo ben je er weer uit.

Doorgaan
Doorzetten is mijn motto. Als je daar niet tegen kunt kan je de politiek beter links laten liggen. Dus hebt u nog geen idee op waarop of op wie u wilt stemmen? Lees dan eens mijn andere artikelen op deze site. Die geven inzicht in mijn politieke opvattingen. Over wie ik ben en waar ik voor sta. En mocht u dat aanspreken, dan heb ik er misschien weer een stem bij…

Twee keer kandidaat
Oh ja, voordat ik het vergeet. Ik ben ook kandidaat voor het Waterschap Rijn- en IJssel. Daar kunt u mij vinden op plaats 8.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ben je geinteresseerd in mijn blog en wil je op de hoogte blijven van mijn (politieke) activiteiten en opvattingen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. 

Hartelijk dank voor je inschrijving. Vanaf nu houdt ik je op de hoogte.