Remco Dijkstra en Connie Bieze voeren beide het woord op donderdag 1 februari tijdens een pollitieke avond. Remco is sinds kort woordvoerder voor infrastructuur, luchtvaart, scheepvaart en water.  Daarvoor voerde hij het woord over milieu. Connie Bieze is gedeputeerde bij de provincie Gelderland en verantwoordelijk voor mobiliteit (wegeninfrastructuur, openbaar vervoer, fietsbeleid en logistiek), omgevingsvergunningen, toezicht en handhaving. Bijzonder is dat er deze avond 3 belangrijke bestuurslagen zijn vertegenwoordigd die nodig zijn om belangrijke opgaves te kunnen uitvoeren. Plaatselijke partijen hebben deze mogelijkheden niet.

Bezoekers krijgen volop de gelegenheid vragen te stellen èn om in debat te gaan met de aanwezige politici. Dit kan over de hiervoor genoemde onderwerpen maar ook over andere onderwerpen die hen bezighouden. Zoals bijvoorbeeld werkgelegenheid, cultuur, stadsontwikkeling en/of toerisme. De input van deze avond wordt door de VVD gebruikt voor de uitvoering van haar volksvertegenwoordigende rol.

De avond vindt plaats in het Koelhuis (Coenensparkstraat 1, 7202 AN Zutphen) en begint om 19.30 uur. Inloop vanaf 19:00 uur. Iedereen is welkom en er zijn geen kosten aan verbonden.

Meer informatie en aanmelden kan door een mail te sturen aan: vvdzutphen@gmail.com.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ben je geinteresseerd in mijn blog en wil je op de hoogte blijven van mijn (politieke) activiteiten en opvattingen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. 

Hartelijk dank voor je inschrijving. Vanaf nu houdt ik je op de hoogte.