Gisteren zijn de verkiezingen geweest. Het was een spannende dag. Vannacht is duidelijk geworden dat de VVD in Gelderland met 9 zetels de grootste partij is gebleven en daar ben ik erg blij mee. 

Hierbij wil ik iedereen bedanken die mij het vertrouwen heeft gegeven door op mij te stemmen. Niet in de laatste plaats omdat deze stemmen eraan bijgedragen hebben de grootste partij te blijven. Voor mij blijft het nog even spannend. Maandag hoor ik of er voldoende voorkeurstemmen op mij zijn uitgebracht voor een eigen zetel. Maar ook al zou dit niet lukken,  ik ben blij met het resultaat. Nogmaals dank voor het vertrouwen.

 

 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ben je geinteresseerd in mijn blog en wil je op de hoogte blijven van mijn (politieke) activiteiten en opvattingen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. 

Hartelijk dank voor je inschrijving. Vanaf nu houdt ik je op de hoogte.