Atelier3D. Eerst zijn er geen jaarverslagen dan weer wel. Te lage inkomsten maar toch beweren dat er voldoende geld is om de schulden te betalen. Transparantie die achteraf gegeven wordt?  Een plotselinge bijgewerkte site en een bestuur dat bestaat uit één lid omdat de rest is opgestapt. Weggelopen voor de eigen verantwoordelijkheid? 

Professionaliteit is ver te zoeken. Van de jaarverslagen is geen chocola te maken. De inkomsten zijn te laag en de openstaande schulden hoog. Toch wil Aterlier3D doorgaan.

Op de heer Verheijden na is het hele bestuur is opgestapt (bron register KVK). Ondertussen heeft de gemeenteraad nog steeds geen standpunt ingenomen. Waarom wordt het (ex)bestuur niet aansprakelijk gesteld? Politici hebben het altijd over bestuurlijke integriteit en transparantie. Gelden hier andere regels? Het is te gek voor woorden dat een bestuur opstapt als het moeilijk wordt en wegloopt voor haar eigen verantwoordelijkheid. En nog gekker dat de politiek niet ingrijpt. Het gaat tenslotte om gemeenschapsgeld.

Saillant detail is dat er een aantal prominenten in de commissie van aanbeveling zitten. Volgens mij hebben ze geen flauw idee waar Atelier3D mee bezig is.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ben je geinteresseerd in mijn blog en wil je op de hoogte blijven van mijn (politieke) activiteiten en opvattingen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. 

Hartelijk dank voor je inschrijving. Vanaf nu houdt ik je op de hoogte.