Europese ondernemers en politici waren vorige week in Amsterdam bijeen om de digitalisering en toekomst van de Europese industrie te bespreken tijdens de informele Raad voor Concurrentievermogen. Per land mocht er één ondernemer mee. 

Gisteren bezocht ik met de fractie 247Tailorsteel in Varsseveld. Ik ben onder de indruk. 247Tailorsteel is  een metaalverwerkingsbedrijf dat volledig geautomatiseerd en gedigitaliseerd vormen snijdt uit stalen platen en buizen. De klant geeft online aan wat hij wil via een digitaal programma en de machines maken het.  24 uur per dag, 7 dagen in de week. Pas als het product klaar is komen er mensen aan te pas.

247Tailorsteel uit Varsseveld is nu zo’n typisch bedrijf met een vooruitziende blik waarvan Nederland het moet hebben. Smart Industry.  Jammer dat zij niet waren uitgenodigd voor dit congres. Iets om onder de aandacht van Henk Kamp te brengen.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ben je geinteresseerd in mijn blog en wil je op de hoogte blijven van mijn (politieke) activiteiten en opvattingen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. 

Hartelijk dank voor je inschrijving. Vanaf nu houdt ik je op de hoogte.