Morgen, 24 november, vindt de Algemene Ledenvergadering van de VVDGelderland plaats waarin de definitieve verkiezingslijst voor de Provinciale Staten wordt vastgesteld. Ik sta op die lijst en wil graag weer een periode in de Provinciale Staten meedoen. Het zou geweldig zijn als de VVD-leden die mijn kandidaatstelling steunen hun letterlijke steun willen betuigen tijdens deze vergadering. 

Deze vergadering  begint om 19.30 uur in Zalencentrum De Wieleman in Westervoort en is uitsluitend voor VVDleden. De vergadering is niet openbaar.  Het kan druk worden dus is het handig om (ivm parkeren) op tijd te komen. 

 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Ben je geinteresseerd in mijn blog en wil je op de hoogte blijven van mijn (politieke) activiteiten en opvattingen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. 

Hartelijk dank voor je inschrijving. Vanaf nu houdt ik je op de hoogte.